Expertiz Nedir?

Expertiz hizmeti, eşyaların bulunduğu yerden firmamız ekiplerince incelenmesi ve yapılan incelemeye göre fiyat sunulmasıdır. Aynı zamanda, işin nasıl yapılması gerektiği hakkında da net bilgi veren expertiz hizmeti sayesinde en ideal fiyat ve taşımacılığı sunabilmekteyiz.

Expertiz hizmeti talebinde bulunarak yetkili personelimiz ile birlikte eşyaların durumunu, yükün hangi araçlar nasıl taşınması gerektiğini ve ne kadar personel ile ne kadar ücret karşılığında taşınması gerektiğini belirleriz. Bu sayede iş sırasında oluşabilecek sorunları en aza indirgemiş bulunmaktayız. Sizler de taşıma işlemi öncesi eşyalarınızın yerinde kontrol edilmesini talep ederek hem fiyat hem de firmanın hizmeti hakkında net bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sizler için özel ekibimizle geliyoruz ve en iyi hizmeti vereceğimizin garantisini veriyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

bitlisevdeneve.com - '18 | Tüm görseller ve içerikler Bitlis evden eve nakliyat firmasına aittir. Bitlis'in en büyük taşımacılık firması olarak şehir içi ve şehirler arası taşımacılık hizmeti sunmaktayız.

5 Minare Mah. Ahmet Eren Bulv. (Kredi Yurtlar Kurumu karşısı) Öğretmenle Evi Altı Merkez/BİTLİS
Bitlis evden eve nakliyat