Biz Bu İşte Yetkiliyiz

Gerek ev taşımacılığı gerekse diğer nakliye işleri için yasal olarak bulundurulması gereken her türlü belge ve evraklara sahip olan firmamız taşımacılık işini yasal olarak gerçekleştirmektedir. K3 ev taşıma belgesinden şoförlerimizin SRC belgelerine kadar en ince ayrıntısına kadar ince eleyip sık dokuyan bir şirket olarak yükünüzü hiç bir mali denetime takılmadan taşımaktayız.

K3 taşıma yetki belgesine sahip olan firmamız, şehir içi ve şehirler arası ev, ofis, iş yeri gibi tüm taşımacılık işlerinizi tam zamanında yerine getirebilmektedir. Yetki belgesi, bir firmanın aynı zamanda korsan olmadığını, sektör için belirli bir sermaye ayırdığını, bu işi gerçek anlamdan yaptığını gösterir.

Bizler de Bitlis Star taşımacılık firması olarak, her türlü taşımacılık belgesini bünyemizde bulundurmakta ve işimizi garantili olarak gerçekleştirmekteyiz. Lütfen detaylı bilgi için bizimle iletişme geçiniz.

bitlisevdeneve.com - '18 | Tüm görseller ve içerikler Bitlis evden eve nakliyat firmasına aittir. Bitlis'in en büyük taşımacılık firması olarak şehir içi ve şehirler arası taşımacılık hizmeti sunmaktayız.

5 Minare Mah. Ahmet Eren Bulv. (Kredi Yurtlar Kurumu karşısı) Öğretmenle Evi Altı Merkez/BİTLİS
Bitlis evden eve nakliyat